здравейте колеги.... имам скърцане отзад на колата двама ми казват различно според мен от тъпмоните, но други някви си техници ми казват че е от пружините на колата, възможно ли е също да е от задните носачи това скърцане благодаря предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
имам скърцане :)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениетампони на шенкелитеAR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
-
blagodarq mnogo kolegi.... az tova s masloto moga i pred dnas da go probvam..... a te po kolko tampona sa na men vse nesto mi se vurti v glavata che sa po 4-tri.....
izvinqvam se za pisaneto prosto pi6a ot tup komputur koito nqma phonetica a do sega 5 se mu4a da q pusna i vse ne iska
Comment
-
На шенкелите са по един от двете страни.На единият носач са два а на другият един и един шарнир.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
И моята пак се разкърца тамън беше спряла.Тези дни и аз ще ги сменям. По магазините ми предлагаха някакви тампони дето не ги бях чувал никога и едни бърт, обаче си купих тампони на феби, които са същия размер и пасват идеално. Ако искаш мога да погледна утре и да ти кажа номера.Alfa Romeo 166 2.4jtd
Comment
-
Погледнете във форума,има хора които сменят въпросните втулки.Аз преди два месеца ходих до Стара Загора и там ми ги смениха(става на въпрос за втулките от зад) като ми сложиха полиуретанови.За сега съм доволен и от отношението и от обслужването,а и колата започна да се държи още по добре в завоите.Като цяло цените си мисля че бяха повече от нормални.И най важното е че скърцането вече го няма.
Comment
-
Първоначално публикувано от balev64 Покажи съобщениеПогледнете във форума,има хора които сменят въпросните втулки.Аз преди два месеца ходих до Стара Загора и там ми ги смениха(става на въпрос за втулките от зад) като ми сложиха полиуретанови.За сега съм доволен и от отношението и от обслужването,а и колата започна да се държи още по добре в завоите.Като цяло цените си мисля че бяха повече от нормални.И най важното е че скърцането вече го няма.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment